Кадър: btvРусото изкушение на bTV Натали Трифонова се появи в ефир

...
Кадър: btvРусото изкушение на bTV Натали Трифонова се появи в ефир
Коментари Харесай

Хубавата Натали се появи в оскъдна рокличка и обяви ужасна новина

Кадър: btv

Русото прелъщение на bTV Натали Трифонова се появи в ефир тази заран в нищожна къса рокличка и разгласи ужасна вест за времето, което ни чака. В идващите няколко дни ни чака най-вече облачно време с доста дъжд. 

Атмосферното налягане едва ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца. Днес ще е най-вече облачно, а след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони в Източна България и Родопите, съпроводени с гръмотевици. Преди обяд тук-там в източната половина от страната ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност. Ще е съвсем безшумно и оптималните температури ще са сред 13° и 18°.



Над планините ще е най-вече облачно с валежи от дъжд, на височина над 2000 метра - от сняг. В Родопите след обяд ще прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра – към 9°, на 2000 метра – към 2°.



По Черноморието ще е най-вече облачно и основно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания от дъжд, тук-там интензивни. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 12-15°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 11.04.2019 слънцето ще изгрее в 6:53 часа и ще залезе в 20:04 часа. Продължителност на деня 13:11 часа.

На 11.04.2019 луната ще изгрее в 10:55 часа и ще залезе в 01:22 часа. Осветеност на диска в 0h UT 31 %. Фаза на луната: първа четвърт.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР